28.8.2023

Hemmet rekryterar fysioterapeut (sista ansökningsdag 15.9.2023)

Hemmet i Åbo rekryterar en fysioterapeut. Behörighetskraven för fysioterapeut är lämplig yrkeshögskoleexamen, eller motsvarande tidigare examen på institutnivå (enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården 559/1994) och registrering hos Valvira. Utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska krävs.

Till fysioterapeutens uppgifter hör att planera och utforma fysioterapioverksamhet i grupp och individuellt, att utreda och anskaffa hjälpmedel samt att handleda vårdpersonalen i god arbetsergonomi. Till fysioterapeutens uppgifter hör också att planera och utforma omvårdnad utgående från pensionärernas individuella vårdplan. Arbetssättet är rehabiliterande och vi uppmuntrar pensionären till egen aktivitet och initiativ.

Vi söker dig som är fördomsfri, initiativrik och ansvarsfull samt har ett engagemang för äldre människor. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, men också att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap, på svenska.

Ansökan jämte CV riktas till VD Fredrika Abrahamsson, sista ansökningsdag är 15.9.2023.

Se annonsen i sin helhet, jämte ansökningsuppgifter på TE-centralens webbsida via länken här: Fysioterapeut, Stiftelsen Hemmet i Åbo r.s, Turku - Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)