15.11.2023

Hemmet rekryterar köks- och vårdbiträde

Vi söker dig som vill jobba som köks- och vårdbiträde i unik historisk miljö. Sista ansökningsdag är 24.11. Välkommen in med din ansökan och välkommen med i vår arbetsgemenskap!

Till vårdbiträdets uppgifter hör att planera och utforma husets stöd- och serviceuppgifter så som dukning och diskning vid måltider, kläddtvätt samt renhållning. Vårdbiträdet ger också omvårdnad och stöd och deltar i vårdarbetet tillsammans med vårdarna. Arbetet inleds i husets köksavdelning och omfattar såväl arbete i köket som på vårdavdelningen.

Vi söker dig som är fördomsfri, initiativrik och ansvarsfull samt har ett engagemang för äldre människor. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta och är flexibel. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap, på svenska.

Erfarenhet inom området samt goda kunskaper i svenska och finska krävs. Servicehuset Hemmet är en rökfri arbetsplats. Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AVAINTA. Anställningen inleds med prövotid.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till husmor Clara Sandberg Enable JavaScript to view.
Vi vill ha din ansökan senast senast 24.11.2023. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och vi anställer när vi hittat en lämplig sökande.

Arbetsannonsen i sin helhet på TE-byråns webb finns här: Köks- och vårdbiträde rekryteras.