7.8.2023

Hemmet rekryterar: Närvårdare och vårdbiträde (fr.o.m. 4.9.2023)

Hemmet i Åbo söker en närvårdare och ett vårdbiträde med start från och med den 4.9.2023. Sista ansökningsdag är fredagen den 11.8. Välkommen in med din ansökan!

Vårdbiträde

Länk till hela annonsen på TE-centralen, samt närmare anvisningar hittar du här: Vårdbiträde, Stiftelsen Hemmet i Åbo r.s, Stiftelsen Hemmet i Åbo sr, Turku - Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)

Till vårdbiträdets uppgifter hör att planera och utforma enhetens stöd- och serviceuppgifter. Vårdbiträdet ger omvårdnad och stöd och deltar i vårdarbetet tillsammans med vårdarna. Arbetssättet är rehabiliterande och vi uppmuntrar pensionären till egen aktivitet och initiativ. Arbetet inleds på avdelningen Rosenhemmet som är ett hemlikt serviceboende för personer med minnessjukdom.

Närvårdare

Länk till hela annonsen på TE-centralen, samt närmare anvisningar hittar du här: Närvårdare, Stiftelsen Hemmet i Åbo r.s, Turku - Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)

Till närvårdarens uppgifter hör att planera och utforma omvårdnad utgående från pensionärernas individuella vårdplan. Arbetet inleds på avdelningen Rosenhemmet som är ett hemlikt serviceboende för personer med minnessjukdom. Vi söker dig som är fördomsfri, initiativrik och ansvarsfull samt har ett engagemang för äldre människor. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, men också att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap, på svenska.