1.11.2022

Kväll för anhöriga och volontärer 24.11.2022

Torsdagen den 24 november kl. 18 ordnar Hemmet en kväll för anhöriga och volontärer. Vi tar del av teaterföreställningen "Vid livets gräns" där sjukhusmusikern Anna Brummer och skådespelaren Helena Ryti medverkar, och det blir servering och diskussion. Det är Åbo stads fritidssektor som har erbjudit oss teaterpjäsen och också sponsrar den, och vi tackar varmt för detta.

Hemmets anhöriga och volontärer önskas varmt välkomna till Annahemmet torsdagen 24.11 kl. 18.

Vi får då se teaterpjäsen Vid livets gräns, som behandlar bemötande, musikens kraft, sjukdom och åldrande, och ställer frågan "Vad behöver sist och slutligen en mänska?" Många musiknummer ingår. I föreställningen medverkar sjukhusmusikern Anna Brummer och skådespelaren Helena Ryti, och för regin står Jaana Taskinen.

Efter föreställningen blir det servering - kaffe/te, salt paj och frukt - och diskussion. Hemmets VD Fredrika Abrahamsson och avdelningsskötaren Anna Johansson är på plats från husets sida. Hoppas att många kan komma och ta del av den här tankeväckande föreställningen och träffa andra anhöriga, volontärer, Fredrika och Anna. Sprid gärna ordet till alla anhöriga.

Anmäl dig/er senast fredagen 18 november till kansliet, pia.linden-lamoureux(at)hemmet.fi. Det går också bra att anmäla sig till någon annan i personalen. Meddela gärna ifall det finns specialallergier/dieter så att vi kan beakta det.

I korthet ser kvällen ut så här:

To 24.11 kl. 18 - "Vid livets gräns"
Plats: Annahemmets matsal
Kl. 18 Föreställningen "Vid livets gräns".
Ca kl. 18.45 Servering
Ca kl. 19.15-20 Diskussion
Anmälan: Senast fredagen 18.11

Varmt väkomna!

INBJUDAN