14.6.2022

Servicehuset Hemmet rekryterar

Välkommen att jobba med oss! Just nu letar vi efter: Kombinerat vård-och köksbiträde, 2 öppna anställningar. Anställningen är deltidsanställning 90%, med möjlighet till tilläggsarbete i tillsvidare anställningsförhållande.

Hemmet i Åbo, grundat år 1886, är ett servicehus med två avdelningar och plats för ca 50 pensionärer. Vi har ett eget kök och restaurangverksamhet. Vi finns på paradplats invid det natursköna Vårdberget i Åbo. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete i en trevlig arbetsgemenskap. Anställda på Hemmet erbjuds mångsidiga arbetsförmåner, belöningar och fortbildningsmöjligheter. Arbetsgivaren är flexibel och ger dig möjlighet att ta ansvar, du kan påverka dina arbetstider och ledigheter. Vi har omfattande UUA-verksamhet och arbetarskyddssamarbete samt företagshälsovård.

Nu söker vi dig som vill jobba som vård-och köksbiträde i unik historisk miljö. I arbetsuppgifterna ingår matservering och skötsel av matsalen, rengöringsuppgifter i köket. Skötsel av tvättstugan, tvätt, sortering, utdelning av tvätt. Möjliga inhopp i vårdarbetets stödfunktioner. Lämplig arbetserfarenhet av köks-och stödfunktioner inom vårdarbete önskas. För jobbet behövs flexibilitet, ansvarsfullhet och förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Arbetsspråket är svenska. I uppgiften krävs vaccinationsskydd och hygienpass. Servicehuset Hemmet är en rökfri arbetsplats.

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AVAINTA. Anställningen inleds med prövotid.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till husmor Clara Sandberg Enable JavaScript to view.

Vi vill ha din ansökan senast senast 27.6.2022. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och vi anställer när vi hittat en lämplig sökande. Närmare information ger husmor Clara Sandberg tel. 044 7520 159