Matsedel

På Hemmet serveras näringsrik och god mat, som tillagas i vårt eget kök.

Hemmets måltider:

  • Kl. 8 Frukost
  • Kl. 12 Lunch
  • Kl. 14-14.30 Kaffe
  • Kl. 16.30 Middag
  • På kvällarna serveras kvällsmål, t.ex. te, fil och smörgås, på rummen

Matsedel v. 22 (29.5-4.6)

Måndag: Kålgryta, Russinkräm / Tomat-linssoppa
Tisdag: Biff stroganoff,Fruktsallad / Morotsplättar
Onsdag: Stekt fisk med äggsås, Aprikoskräm / Maletköttsoppa
Torsdag: Kalkongryta, Blåbärssmootie / Grönsakssoppa
Fredag: Ärtsoppa, Pannkaka / Janssons frestelse
Lördag: Mandelfisk, Krusbärskräm / Mannagrynsgröt
Söndag: Biff på mald lever, Marianneparfait / Soppa på rostad palsternacka

Matsedel v. 23 (5.6-11.6)

Måndag: Makaronilåda, björnbärskräm. Fisksoppa.
Tisdag: Broilergryta, mokkamousse. Maletköttpizza.
Onsdag: Burgundisk köttgryta, päron-kanelsmoothie. Blomkål-ostsoppa.
Torsdag: Gratinerad pepparrotssej, hallonkräm. Broccoligratäng med kalkon.
Fredag: Borchsoppa, bärsmulpaj. Strömmingslåda.
Lördag: Pannbiff med lök, äppelkräm. Risgrynsgröt.
Söndag: Fiskrullader med spenat och ost, pannacotta. Batatsoppa.