Rosenhemmet

Rosenhemmet är hem för 15 personer med minnessjukdom. Rosenhemmet finns på nedersta våningen och erbjuder en trygg och rogivande atmosfär. Personalen finns på plats dygnet runt.

Alla rum har ett eget badrum med dusch och toalett. Rummen inreds med egna möbler och kära föremål.

Vi tar vara på stunden och det fina i vardagen. Det här syns i vår verksamhet: vi spelar spel, diskuterar och går på promenader. På Rosenhemmet arrangeras också återkommande aktiviteter, som gymnastik, sångstunder och besök av Röda Korsets volontärer.

På vår inhägnade gård kan pensionärerna tryggt njuta av sommarsolen.

Maten är viktig på Hemmet. All mat tillreds av vår egen kökspersonal i vårt egna kök. Vi äter måltiderna tillsammans i matsalen. Pensionärerna kan också få maten serverad till det egna rummet om det finns behov av det.

Vi besöks av läkare ungefär var tredje vecka. Vid behov är personalen i kontakt med läkaren mellan besöken. Personalen utbildas fortlöpande och är på plats dygnet runt.

Hos oss kan du bo med välfärdsområdets betalningsförbindelse, servicesedel eller som privat. Privat boende berättigar till avdrag i beskattningen. Vi berättar gärna mera, välkommen att ta kontakt!