31.1.2023

Hemmet rekryterar (31.1.2023)

Vi har för närvarande följande lediga jobb hos oss: närvårdare, vård- och köksbiträde och sommarjobbare. Välkommen in med din ansökan!

Närvårdare (länk)

I arbetsuppgifterna som närvårdare ingår att planera och utforma service och omsorg utgående från pensionärernas individuella vårdplan. Arbetssättet är rehabiliterande och vi uppmuntrar pensionären till egen aktivitet och initiativ. Vi söker dig som är fördomsfri, initiativrik och ansvarsfull samt har ett engagemang för äldre människor. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, men också att arbeta självständigt.

Behörighetskraven för närvårdare är lämplig yrkesinriktad grundexamen eller motsvarande tidigare examen på skolnivå (enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården 559/1994) och registrering hos Valvira. Utmärkta kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Arbetsspråket är svenska.

Ansök senast 10.2.2023, Svenskspråkig ansökan med CV riktas till avdelningsskötare Mari Österlund Enable JavaScript to view.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och vi anställer när vi hittat en lämplig sökande.


Vård- och köksbiträde (länk)

I arbetsuppgifterna ingår matservering och skötsel av matsalen, rengöringsuppgifter i köket. Skötsel av tvättstugan, tvätt, sortering, utdelning av tvätt. Möjliga inhopp i vårdarbetets stödfunktioner.

Anställningen är deltidsanställning 90%, med möjlighet till tilläggsarbete. Lämplig arbetserfarenhet av köks- och stödfunktioner inom vårdarbete önskas. För jobbet behövs flexibilitet, ansvarsfullhet och förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Arbetsspråket är svenska.

Ansök senast 26.2.2023, Clara Sandberg Enable JavaScript to view. 044-7520159
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och vi anställer när vi hittat en lämplig sökande.


Sommarjobb på Hemmet

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi behöver sommarjobbare i hela huset, så skicka in ditt CV och en kort presentation av dig själv till info@hemmet.fi ifall du är intresserad av jobb i vårt kök eller på någon av avdelningarna. Vi strävar efter att göra besluten inom mars månad, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8.2.2023